Продукти

За нас

За нас

Дейността на фирма МАКС Ковъринг ООД е основно в сферата на строителството, проектирането, търговията със строителни материали за сухо строителство /Knauf, Armstrong Ceiling/, подови настилки /Grabo,Incati,Floover,ViraG, Lano Carpets, Balta Group/, двойни подове /CBI Europe, Lindner/, спортни настилки и оборудване /Mondo/, входни изтривалки /Emco/, електроборудване /Eti Elektroelement/ и електроизграждане, изготвяне на цялостни архитектурни проекти и тяхното управление.

Фирмата е основана в края на 2004 г. с основна дейност доставка и монтаж на професионални подови настилки и входни изтривалки и архитектурно проектиране. Желанието ни за развитие и динамичният пазар доведоха до естественото разширяване на дейността и обогатяване портфолиото на фирмата с нови продукти и дейности. По този начин МАКС Ковъринг ООД предложи на своите клиенти един завършен “продукт” в областта на довършителни работи в строителството на административни сгради, офис помещения, хотелски комплекси, болници, спортни съоръжения и други.

Ние разполагаме с висококвалифицирани екипи от професионални  консултанти, проектанти и опитни монтажни групи. Фирмата може да разработи проекти, както за цялостно изпълнение на даден обект, така и само за специализирани части или области от него. За предоставяне на цялостна услуга на клиента, ние предлагаме също така сервиз и техническо изпълнение на проектите. Нашите сертифицирани специалисти и техници са гарант за качественото му техническо изпълнение.

МАКС Ковъринг ООД притежава сертификати за управление на качеството съгласно стандарт ISO 9001:2008, за управление на околната среда съгласно стандарт ISO 14001:2004 и за управление на здравословните и безопасни условия на труд съгласно сертификат OHSAS 18001:2007. Процесът на работа и принципите в дейността на фирмата естествено ни доведоха до идеята за сертифицирането. От особенна важност за нас е реализирането на предлаганите продукти и услуги да бъде с високо и постоянно качество. В тази насока, основен приоритет за нас е упражняване на непрекъснат контрол при изпълнение на всеки един етап от изграждането на нашите обекти.
Запазване доверието на клиента ни мотивира към постоянно развитие на човешките ресурси и материалната база на фирмата. Нашите специалисти преминават периодични курсове за квалификация и обучение, с цел подобряване нивото на обслужване, предлагане на актуална информация и внедряване на иновациите в сферата на подовите покрития.

Професионалното отношение и качеството на продуктите, които предлагаме ни запазват лидерска позиция сред основните доставчици на специализирани продукти за строителството.

МАКС Ковъринг ООД гарантира за всички свои обекти!

Сертификати

Партньори

Copyright © 2024 MAXCOVERING. All rights reserved. Уеб дизайн DesignMeWeb

replica tag heuer formula 1 glamour diamonds watches replica omega speedmaster parts watches rolex yachtmaster platinum watches replica omega watches geneve replica omega ladies watches prices